Lunchbuffé 100 kr, avhämtning 85 kr, pensionär- och studentrabatt 85 kr mellan 13-14.00
Måndag

Lunchstängt - Välkomna åter i morgon

Tisdag

Röti de Porc a la Basquaise, pommes sautées (Rostat fläsk Basquaisestil med stekt potatis)

Couscous vegetarien avec sauce a l ´ail et tomates (Vegetarisk couscous med tomat- och vitlöksås)

Soupe au choux fleur et brie (Blomkåls- och briesoppa)

Onsdag

Coq au vin et ris pilaf (Kycklinggryta, rödvin med ris)

Couscous vegetarien avec sauce a l ´ail et tomates (Vegetarisk couscous med tomat- och vitlöksås)

Soupe au choux fleur et brie (Blomkåls- och briesoppa)

Torsdag

Gratin de poireaux et jambon et romarin avec puré de raves (Purjolöks-, skink- och rosmaringratäng samt rotselleripuré)

Couscous vegetarien avec sauce a l ´ail et tomates (Vegetarisk couscous med tomat- och vitlöksås)

Soupe au choux fleur et brie (Blomkåls- och briesoppa)

Fredag

Paupiette de poulet, sauce a l´ail et thym, couscous (Kycklingrulle med vitlöks- och timjanssås samt couscous)

Couscous vegetarien avec sauce a l ´ail et tomates (Vegetarisk couscous med tomat- och vitlöksås)

Soupe au choux fleur et brie (Blomkåls- och briesoppa)

Öppettider & Kontakt

Mån-fre 11.30-14.30
Lör-sön 11.30-15.00

Café Årum
Naturumsvägen 2
Kristianstad
044-12 10 01 Till hemsidan »

Om Café Årum

Vi använder lokala råvaror efter säsong så mycket vi kan
och helst ekologiska.

Vi reserverar oss för ändringar beroende på tillgång och säsong.

Välkomna att boka bord på 044 12 10 01 eller
bokning@cafearum.se.

Vi erbjuda också lunch bistro meny och catering mer info på vår
hemsida www.cafearum.se

“Plat du jour” på buffé för 100 kr. Mellan 11.30 och 14.00 Dagligen
serverar vi Fransk dagens med säsong sallader samt vårt eget
surdegsbröd. Kaffe med hembakad kaka. Pensionär- och
studentrabatt 85 kr mellan 13.00 och 14.00.

Vi serverar en veckans vegetarisk rätt (tisdag-fredag) samt en
veckans soppa.

Vi serverar även vår Fransk bistro meny,
Take-away “plat du jour” för 85 kr. Ta själv från buffén.
Veckans Meny (PDF) Tillbaka till lunchguiden